• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondo grå sten utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 518910

3 962,00 kr

Spara 15%

3 367,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 165.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp

Den Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp är en elegant och funktionell diskho som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som ger en perfekt kombination av stil och hållbarhet.

Färg

Den Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp kommer i en vacker grå färg som passar perfekt till de flesta köksinredningar. Den neutrala färgen gör det enkelt att matcha diskhon med ditt övriga kökskoncept.

Material

Diskhon är tillverkad av silgranitmaterial, vilket är känt för sin exceptionella hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Silgranit är även mycket hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det till ett utmärkt materialval för en diskho.

Typ

Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp är en diskho med en ho. Den är perfekt för olika typer av köksbehov, från att diska tallrikar till att förbereda mat.

Antal Hoar

Denna diskho har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att diska och skölja disken. Den praktiska storleken säkerställer att du kan hantera dina köksuppgifter på ett effektivt sätt.

Låddjup

Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp har ett låddjup på 165.0 mm. Detta ger tillräckligt med utrymme för att hantera större diskredskap och gör det enkelt att diska även de mest skrymmande föremål.

Märke

Denna diskho kommer från välrenommerade märket Blanco, som är känt för sin höga kvalitet och innovativa design. Med en Blanco-diskho kan du vara säker på att du får en produkt som kommer att hålla länge och ge dig utmärkt funktionalitet och stil.

Modellnamn

Modellnamnet på denna diskho är Blanco Rondo (518910). Detta är en populär modell som erbjuder en perfekt kombination av stil och användbarhet.

Form

Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp har en rund form, vilket ger dig en elegant och sofistikerad look i ditt kök. Den runda formen gör också diskhon enkel att rengöra och underhålla.

Hål för Blandare

Denna diskho är utformad utan hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och placera din egen valda blandare för att passa dina specifika behov och preferenser.

Antal hål för Blandare

Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp har inga hål för blandare. Detta gör det möjligt för dig att anpassa och installera en blandare med ett eller flera hål efter eget val.

Vändbar

Den Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp är vändbar, vilket innebär att du kan montera den på både höger och vänster sida av ditt kök. Det ger dig flexibilitet och anpassningsförmåga när du installerar diskhon.

Skåpsbredd (min)

Den minsta skåpsbredden för att installera Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp är 450.0 mm. Se till att ha tillräckligt med utrymme för att passa diskhon i ditt kök och ge den rätt stöd och stabilitet.

Med den Blanco Rondo Grå Sten utan Automatisk Propp får du inte bara en elegant och stilren diskho, utan också en hållbar och funktionell lösning för ditt kök. Ta din köksupplevelse till nästa nivå med denna högkvalitativa diskho från Blanco.
Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Rondo (518910)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
165.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: