• Reducerat pris

Diskbänkar

White axia ii 8 s antracyt

PRODUKTKOD: 516892

4 200,00 kr

Spara 15%

3 570,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: White axia ii 8 s antracyt

En elegant och funktionell diskho

White axia ii 8 s antracyt är en imponerande diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Med en bredd på 1160 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera många olika diskrelaterade aktiviteter.

Avrinningsyta för enkel rengöring

En av de framstående funktionerna hos White axia ii 8 s antracyt är dess avrinningsyta. Detta gör att vatten kan rinna av snabbt och enkelt efter att du har diskat eller tvättat grönsaker. Detta förhindrar att vatten samlas och bidrar till en enklare rengöring av diskhon.

Tillverkad av hållbart material

White axia ii 8 s antracyt är tillverkad av Silgranit, en stark och hållbar typ av granitmaterial. Detta garanterar att diskhon är tålig mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att den kommer att behålla sin kvalitet och utseende under lång tid.

Stilren grå färg

White axia ii 8 s antracyt finns i en elegant grå färg som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Den neutrala färgen ger en modern och stilren touch till ditt kök och kan enkelt matchas med andra köksdetaljer och inredningsstilar.

Praktiskt med två hoar

White axia ii 8 s antracyt är utrustad med två hoar vilket ger ytterligare funktionalitet till diskhon. Du kan använda den ena hoen för att diska och den andra hoen för att förbereda grönsaker eller göra andra matlagningsaktiviteter. Detta underlättar ditt arbetsflöde i köket och gör det mer effektivt.

Enkel installation med förborrade hål för blandare

White axia ii 8 s antracyt kommer med förborrade hål för blandare, vilket förenklar installationen. Du behöver inte längre borra hål själv utan kan enkelt fästa din valda blandare på diskhon. Detta sparar tid och gör installationen smidigare.

Med White axia ii 8 s antracyt får du en högkvalitativ och praktisk diskho som kommer att passa perfekt in i ditt kök. Med dess imponerande funktioner och vackra design är det en investering som kommer att ge dig glädje och nytta under lång tid framöver.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: