• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 9 silgranit puradur jaśmin, infino

PRODUKTKOD: 523062

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 9 Silgranit Puradur Jaśmin

Allmän information

Blanco Pleon 9 är en stilren och funktionell diskho som passar perfekt för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial i färgen Jaśmin, ger den en elegant och modern touch till din arbetsyta.

Funktioner

Med en längd på 860 mm och ett djup på 500 mm är Blanco Pleon 9 rymlig och praktisk för att hantera stora mängder disk. Den har en diskho och en halv som ger flexibilitet vid användning.

Blanco Pleon 9 är utformad för enkel installation och kan monteras både infällt och underlimmat, vilket gör det möjligt att anpassa den efter din design och layout i köket.

Med en låddjup på 220 mm erbjuder diskhon gott om utrymme för att rymma tallrikar, grytor och stekpannor på ett praktiskt och organiserat sätt.

Denna diskho har också förborrade hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och anpassa efter dina behov och preferenser.

Blanco Pleon 9 passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 900 mm, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att arbeta bekvämt med disk och städning.

Varumärke och modell

Blanco är ett välkänt varumärke inom köksutrustning och är känt för sin höga kvalitet och design. Pleon 9 är en specifik modell inom Blanco-serien och erbjuder både funktionalitet och stil.

Denna modell av Blanco Pleon 9 silgranit puradur kommer i färgen Jaśmin, vilket ger en vacker och neutral estetik som passar perfekt in i de flesta köksinredningar.

Med Blanco Pleon 9 får du inte bara en praktisk och rymlig diskho, utan också en elegant och stilren utformning som kommer att förbättra utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 9 (523062)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: