• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia xl 6 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 517561

5 525,00 kr

Spara 15%

4 696,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia XL 6 S Silgranit Puradur Vit Vändbar

Blanco Zia XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk i vitt, i den populära serien Silgranit Puradur från Blanco. Denna diskbänk är utformad med en rektangulär form och har en storlek på 1000 mm i längd och en djup på 500 mm. Den är perfekt för en rad olika kökssammanhang, oavsett om det är ett stort eller litet utrymme.

Material

Denna diskbänk är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt material som kallas Silgranit Puradur. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det ger en ren och modern look till köket och kommer att hålla i många år framöver.

Färgalternativ

Du kan välja mellan olika färger för att matcha din köksinredning. Välj mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Det finns säkert en färg som passar din personliga smak och stil.

Vändbar

Blanco Zia XL 6 S är vändbar, vilket innebär att den kan monteras med hoen på vänster eller höger sida, beroende på dina behov och preferenser. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänkens placering och utformning till ditt kökslayout.

Automatisk stoppventil

En av de unika funktionerna hos denna diskbänk är den inbyggda automatiska stopparen. Detta gör det bekvämt och enkelt att fylla upp diskbänken med vatten eller att låta vattnet rinna ut utan att behöva använda en traditionell propp. Bara tryck på stoppventilen och vattnet stoppas eller släpps ut.

Perfekt för kök av alla storlekar

Blanco Zia XL 6 S är utformad för att passa in i köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Oavsett om du har ett stort eller litet kök, så kommer den här diskbänken att ge funktionalitet och stil till ditt köksinredning.

Blanco Zia XL 6 S Silgranit Puradur Vit Vändbar med automatisk stoppventil är en perfekt lösning för dina köksbehov. Med sin hållbara konstruktion, estetiska design och praktiska funktioner kommer denna diskbänk att bli en oumbärlig del av ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 6 XL S (517571)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: