• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 45 s silgranit puradur fluga reversibel

PRODUKTKOD: 521921

2 867,00 kr

Spara 15%

2 436,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Sona 45 S Silgranit

En elegant och funktionell diskbänk för ditt kök

Blanco Sona 45 S Silgranit är en diskbänk i brun färg som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin rektangulära form och generösa storlek passar den perfekt in i de flesta kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och tålig yta.

Flexibel installation

Blanco Sona 45 S Silgranit erbjuder flexibilitet när det gäller installationen. Den kan användas både som infällningsdiskbänk och underlimningsdiskbänk, vilket gör det möjligt att anpassa den efter dina behov och önskemål. Dessutom är den reversibel, vilket innebär att du kan montera den med hojen på antingen höger eller vänster sida.

Praktiska funktioner

Med en djup på 500 mm och en längd på 780 mm ger Blanco Sona 45 S Silgranit gott om utrymme för diskning och arbete i köket. Den har en enda ho, vilket ger dig möjlighet att lägga upp och diska stora köksredskap och kastruller utan problem. Dessutom har diskbänken en låddjup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma tallrikar och andra köksredskap.

En kvalitetsprodukt från Blanco

Blanco Sona 45 S Silgranit kommer från den välrenommerade tillverkaren Blanco, som är känt för sina högkvalitativa köksprodukter. Med denna diskbänk kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som kommer att hålla länge och hålla sig snygg även efter många års användning.

För att sammanfatta är Blanco Sona 45 S Silgranit en praktisk, elegant och mångsidig diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Med sin flexibla installation, generösa storlek och tåliga material kommer den att ge dig många år av användning och glädje i ditt köksarbete.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona 45 S (521921)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: