• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo xl 6 s silgranit puradur pärlgrå vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524130

5 820,00 kr

Spara 15%

4 947,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic Neo XL 6 S

Färg: Pärlgrå

Den Blanco Classic Neo XL 6 S diskbänken är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin eleganta pärlgrå färg kommer den definitivt att bli en snygg tillskott till ditt kök.

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Silgranit ger också en mjuk och naturlig look till diskbänken.

Blanco Classic Neo XL 6 S har en rektangulär form och är 1000 mm lång med en djup på 510 mm. Den har också en rymlig ho med en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om plats för diskning och hantering av stora kastruller och köksredskap.

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den när du är klar. Den är också vändbar, vilket innebär att den kan monteras med ho-hålet på vänster eller höger sida, beroende på dina behov och preferenser.

Blanco Classic Neo XL 6 S har även en infino-druvstoppare, vilket är perfekt för att förhindra rännsten och för att snabbt och enkelt tömma diskhon när du behöver. Den har också ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter dina egna önskemål.

Denna diskbänk är designad för infällnad, vilket innebär att den monteras ovanpå skåpet och ger en sömlös och enhetlig look i ditt kök. Den passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 600 mm, vilket ger optimal stabilitet och funktion.

Oavsett om du behöver en diskbänk för ditt nya kök eller om du vill byta ut den gamla, är Blanco Classic Neo XL 6 S ett utmärkt val som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo XL 6 S (524130)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: