• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur tartufo lewa, infino

PRODUKTKOD: 521696

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning

Här är Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Tartufo Lewa Infino, en underbar diskho som kommer att förbättra och ge stil till ditt kök. Med sin eleganta design och praktiska funktioner är denna diskho perfekt för alla kokförberedelser och diskbehov.

Material och färg

Blanco Pleon 6 Split är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Den kommer i en vacker grå färg, som heter Tartufo.

Funktioner

Denna diskho har en unik egenskap med 1,5 hoar, vilket ger dig extra flexibilitet när du diskar och förbereder mat. Den har också en infälld eller underlimad monteringsalternativ, vilket gör den perfekt för alla typer av köksinredningar.Diskhon har en generös längd på 615 mm och en djup på 510 mm, vilket ger gott om utrymme för matlagning och diskning. Den har också en imponerande låddjup på 220 mm, vilket gör att du kan diska stora krukor och stekpannor utan problem.En annan praktisk funktion är att det finns ett förberett hål för en blandare, så att du enkelt kan installera din favoritblandare och få en komplett arbetsstation i köket.Blanco Pleon 6 Split är inte vändbar, men det är inget hinder eftersom diskhon är designad för att passa perfekt i de flesta köksmiljöer.Med en minimal skåpsbredd på 600 mm kan denna diskho passa i de flesta standardstorleksskåp, vilket gör den till ett perfekt val för alla typer av kök.

Varumärke och modell

Blanco Pleon 6 Split (523703) är en högkvalitetsdiskho från det välkända varumärket Blanco. Deras produkter är kända för sin överlägsna kvalitet, eleganta design och innovativa funktioner.Sammanfattningsvis är Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Tartufo Lewa Infino en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sin imponerande design, användbara funktioner och tillförlitliga kvalitet kommer denna diskho att göra ditt kök komplett och ge det en touch av elegans.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (523703)
Mått
Låddjup
220.0 mm
Längd
615.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: