• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur alumetalik lewa, infino

PRODUKTKOD: 521691

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Alumetalik Lewa, Infino

Du kan nu skapa en elegant och funktionell köksmiljö med Blanco Pleon 6 Split diskho. Denna diskho har en stilren och modern design som passar perfekt i alla typer av kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som ger enastående hållbarhet och motståndskraft mot färgförändringar och repor.

Färg: Grå

Blanco Pleon 6 Split diskho kommer i en vacker grå färg som ger en sofistikerad touch till ditt kök. Dess stiliga och tidlösa utseende kommer att komplettera och förbättra estetiken i ditt kök.

Material: Silgranit

Den här diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft. Silgranit är känt för sin styrka och tålighet mot repor, fläckar och färgförändringar, vilket gör det till det perfekta valet för en diskho som används dagligen.

Typ: Diskhoar

Blanco Pleon 6 Split diskho är en typ av diskhoar, vilket innebär att den har en dubbelhona som ger dig extra utrymme och funktionalitet i ditt kök. Du kan enkelt separera diskar och förbereda livsmedel samtidigt.

Montering: Infällnad, Underlimning

Denna diskho är konstruerad för enkel installation och kommer med möjlighet att monteras både som en infälld och undermonterad enhet. Du kan välja den monteringsmetod som passar ditt kök och din stil bäst.

Märke: Blanco

Blanco är ett känt märke inom köksprodukter och är känt för att tillverka produkter av högsta kvalitet och funktionalitet. Med en Blanco Pleon 6 Split diskho kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar produkt som kommer att uppfylla dina köksbehov under lång tid framöver.

Modellnamn: Blanco Pleon 6 Split (523698)

Den exakta modellnamnet för denna diskho är Blanco Pleon 6 Split (523698), vilket gör det enklare att hitta rätt produkt när du är på jakt efter den. Modellen erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik för att ge dig en exceptionell diskupplevelse.

Övriga funktioner

  • Form: Rektangulär
  • Hål för blandare: Ja
  • Vändbar: Nej
  • Skåpsbredd (min): 600.0 mm

Med dessa fantastiska funktioner och egenskaper kommer Blanco Pleon 6 Split diskho att bli en oumbärlig del av ditt kök. Du får inte bara en snygg och stilfull design, utan också en hållbar och funktionsrik produkt som kommer att göra diskningen till en bris. Lägg till en touch av elegans till ditt kök med denna imponerande diskho från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (523698)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: