• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - vfu50sfr diskbänk

PRODUKTKOD: VFU50SFR

4 126,00 kr

Spara 15%

3 507,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Form: Rektangulär
  • Material: Rostfritt stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Smeg Diskho 50cm VFU50SFR är en snygg och funktionell diskho som lägger till stil och elegans till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är denna diskho både robust och hållbar.

Material

Den här diskhon är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Rostfritt stål är också enkelt att rengöra och behåller sin glans över tid.

Design och form

Smeg Diskho 50cm VFU50SFR har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Dess stilrena och minimalistiska design gör att den smälter in perfekt i vilket kök som helst.

Funktioner

Den här diskhon har flera användbara och praktiska funktioner. Den har en generös storlek på 50 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska stora eller klumpiga föremål. Den har också en djup bassäng, vilket gör det enkelt att hantera även de smutsigaste disken.

Smeg Diskho 50cm VFU50SFR levereras också med en avrinningssil och en diskmedelsdispenser, vilket gör diskningen ännu smidigare och bekvämare. Dessutom har den en ljudisolering, vilket minskar ljudnivån under diskningen och ger en tystare arbetsmiljö i köket.

Slutsats

Med Smeg Diskho 50cm VFU50SFR får du inte bara en högkvalitativ och praktisk diskho, utan även en stilfull och modern design som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Med sina användbara funktioner och robusta konstruktion kommer denna diskho att bli en pålitlig och långvarig del av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Smeg Diskho 50cm VFU50SFR rostfri
Märke
Smeg
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: