• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino, ashlar board, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523463

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right

Förvandla ditt kök till en modern och elegant plats med Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right diskbänk. Denna diskbänk är tillverkad av hållbart silgranitmaterial och har en attraktiv grå färg som kommer att komplettera vilket köksdesign som helst.

Funktioner:

Automatisk stoppare

Med den automatiska stopparen är det enkelt att stoppa och tömma diskbänken. Du behöver inte längre använda dig av traditionella stoppskivor utan kan enkelt kontrollera vattenflödet med en enkel knapptryckning.

Infino

Infino är en inbyggd teknik som ger en elegant och minimalistisk look till diskbänken. Den ger också extra utrymme för att placera köksredskap och tallrikar utan att blockera avloppet.

Ashlar Board

Ashlar Board är en unik funktion som ger din diskbänk en robust och naturlig utseende. Den ger även bättre kantstabilitet och enkel rengöring utan att tumma på stil eller funktion.

Avlopp i stål

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är utrustad med ett avlopp i stål, vilket ger hållbarhet och enkel rengöring. Avloppet är korrosionsbeständigt och håller länge utan att behöva bytas ut.

Med en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm är denna diskbänk perfekt för alla typer av kök. Den har också en ho med en djup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska stora kärl och kastruller.

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är en diskbänk av hög kvalitet från välrenommerade varumärket Blanco. Den kommer att ge ditt kök en modern och elegant touch samtidigt som den erbjuder praktiska funktioner för enkel användning och rengöring.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S SG
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: