• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lock activbio för 6l plastkorg svart, [select i flexon ii].

PRODUKTKOD: 524219

619,00 kr

Spara 15%

526,15 kr
Inkl. moms

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Denna produkt är en Blanco lock activbio för 6l plastkorg i färgen svart. Den är speciellt utformad som ett tillbehör till städutrustning och är kompatibel med Blanco affaldssystem 6 l. Med hjälp av denna produkt kan användaren enkelt och effektivt organisera och hantera sin avfallshantering.

Funktioner:

  • Automatiskt lock: Blanco lock activbio har en automatiskt stängningsfunktion. När användaren släpper ifrån sig sitt avfall, stängs locket automatiskt för att förhindra lukt och oönskade insekter från att komma in.
  • Passar 6 l plastkorg: Denna produkt är speciellt utformad för att passa en 6 liters plastkorg. Den kan enkelt installeras på en befintlig plastkorg, vilket gör det möjligt att uppgradera och förbättra avfallshanteringssystemet utan att behöva köpa en helt ny korg.
  • Färg: Blanco lock activbio finns i färgen svart. Den stilrena och eleganta svarta färgen passar väl in i de flesta inomhusmiljöer och ger en snygg och professionell look.
  • Hållbar konstruktion: Produkten är tillverkad av högkvalitativt material och är konstruerad för att vara robust och hållbar. Den är tålig mot vatten, slitage och håller länge även vid regelbunden användning.

Användningsområden:

Blanco lock activbio för 6l plastkorg är idealisk för användning i hemmet, kontoret, skolor, hotell och andra offentliga platser. Den spelar en viktig roll i att skapa en ren och organiserad miljö genom att minska lukt och skadedjur.

Med Blanco lock activbio blir avfallshanteringen enklare och mer hygienisk. Den hjälper till att förhindra spridning av bakterier och förbättrar den allmänna sanitetsnivån. Den är också miljövänlig, eftersom den främjar återvinning och minimerar avfallsmängden.

Ge din avfallshanteringssystem en uppgradering med Blanco lock activbio för 6l plastkorg i svartfärg. Beställ din produkt idag och njut av en renare och mer organiserad miljö!

Produkt
Typ
Tillbehör städutrustning
Modellnamn
Blanco affaldssystem 6 l
Märke
Blanco

16 Produkter från samma kategori: