• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur kaffe vänster, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523849

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S - en enastående diskbänk med imponerande funktioner

Blanco Zenar 45 S är en innovativ och stilren diskbänk som kommer att imponera på dig med sina avancerade funktioner och höga kvalitet. Den är tillverkad av Blancoin Silgranit Puradur, vilket ger den en elegant och hållbar yta i färgen brun.

Design och dimensioner

Blanco Zenar 45 S har en rektangulär form och är 860 mm lång och 510 mm djup. Den har en ho med en djup på 190 mm och är utrustad med en automatisk stoppare för praktisk användning. Diskbänken har också en infino-dräneringssystem, vilket ger en jämn och platt yta utan traditionell avrinning.

Högsta kvalitet och användarvänlighet

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av högkvalitativt Silgranit Puradur material, vilket gör den tålig mot repor, fläckar och värme. Den är också helt färgbeständig vilket gör att den behåller sin vackra brun färg över tid. Diskbänken är enkel att rengöra och behåller sin glans under lång tid.

Den automatiska stopparen är en praktisk funktion som gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten eller tömma den utan att behöva använda en propp. Infino-dräneringssystemet gör det också lättare att hålla diskbänken ren genom att förhindra smutsansamling i avrinningshålet.

Perfekt för din köksinredning

Blanco Zenar 45 S passar perfekt in i alla typer av köksinredningar. Den eleganta och moderna designen kommer att ge ditt kök en stilfull och sofistikerad touch. Diskbänken är särskilt lämplig för kök med en skåpsbredd på minst 450 mm.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar 45 S enastående på alla sätt och vis. Med sin imponerande design, höga kvalitet och praktiska funktioner är det den perfekta diskbänken för ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523849)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Djup
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: