• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur alumetalik vänster, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524671

11 699,00 kr

Spara 15%

9 944,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Axia III 6 SF - en diskbänk av hög kvalitet

Blanco Axia III 6 SF är en imponerande diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin tålighet och motståndskraft mot fläckar och repor, är denna diskbänk perfekt för att ge ditt kök en modern touch.

Elegant design i grå färg

Blanco Axia III 6 SF har en elegant grå färg som passar perfekt in i de flesta köksinredningar. Den rektangulära formen ger en stilren och modern look. Diskbänken är utformad för att vara vändbar, vilket innebär att den kan installeras på antingen vänster eller höger sida beroende på dina behov och kökslayout.

Funktionella egenskaper

Med en längd på 990 mm och en djup på 500 mm erbjuder Blanco Axia III 6 SF tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov. Den har en styckho med automatisk stoppare och infino-system för att göra diskningen enkel och bekväm. Diskbänken har även ett hål för montering av blandare, vilket gör den komplett och praktisk att använda.

Lätt att montera och underhålla

Blanco Axia III 6 SF kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning för att skapa en smidig och snygg övergång mellan diskbänken och bänkskivan. Dessutom är silgranit-materialet lätt att rengöra och behåller sin ursprungliga färg och finish över tid, vilket gör den enkel att underhålla och hålla ren.

Perfekt för kök med stil

Med sin stilrena design och höga kvalitet är Blanco Axia III 6 SF den perfekta diskbänken för kök som inte bara behöver en praktisk arbetsyta, utan även ett estetiskt tilltalande element. Så ge ditt kök en uppgradering med denna imponerande diskbänk och njut av både funktion och stil.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 SF (524671)
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: