• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s-f silgranit puradur coffee right, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523807

8 757,00 kr

Spara 15%

7 443,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 848.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 498.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Coffee Right

Den Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Coffee Right är en stilren och elegant diskbänk som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som ger hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Den brunfärgade ytan ger även en sofistikerad touch till ditt kök.

Egenskaper:Djup:

Med en djup på 498 mm erbjuder Blanco Zenar 45 S-F gott om utrymme för att tvätta och skölja stora köksredskap och tallrikar. Detta gör den idealisk för kök med hög aktivitet.

Längd:

Med en längd på 848 mm passar denna diskbänk perfekt in i de flesta standardkök. Den ger tillräckligt med arbetsyta för att underlätta matlagning och diskning.

Material:

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Detta material är känd för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Det kommer att säkerställa att din diskbänk ser snygg och välvårdad ut under lång tid.

Montering:

Blanco Zenar 45 S-F diskbänken kan enkelt monteras genom planlimning eller underlimning. Detta ger ett minimalistiskt och elegant utseende till ditt kök och gör rengöringen enklare.

Låddjup:

Med ett låddjup på 190 mm ger Blanco Zenar 45 S-F gott om utrymme för att förvara köksredskap och tallrikar. Du kan ordna dina saker på ett organiserat sätt för en smidig matlagningsupplevelse.

Blandarhål:

Diskbänken har en förborrat hål för en blandare. Detta gör det enkelt att installera din valda blandare och bidrar till att göra diskningen och matlagningen mer bekväm.

Skåpsbredd:

En minsta skåpsbredd på 450 mm krävs för att installera Blanco Zenar 45 S-F diskbänken. Detta gör den lämplig för de flesta standardkök och ger flexibilitet vid köksrenoveringar.

Automatisk stoppare och Ashlar Board:

Blanco Zenar 45 S-F levereras med en automatisk stoppare, som gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten när det behövs. Ashlar Board är också inkluderat och förstärker den moderna och eleganta designen på diskbänken.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar 45 S-F Silgranit Puradur Coffee Right en imponerande och funktionell diskbänk som kommer att förbättra utseendet på ditt kök. Med sitt silgranitmaterial, generösa utrymme och elegant design kommer denna diskbänk att vara en perfekt tillskott till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S-F (523807)
Mått
Längd
848.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
498.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: