• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 180-if

PRODUKTKOD: 518303

2 006,00 kr

Spara 15%

1 705,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 220 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Andano 180-IF

Design och dimensioner

Blanco Andano 180-IF är en stilren och elegant diskbänk som kommer att komplettera köket på ett fantastiskt sätt. Med en bredd på 220 mm passar den perfekt för mindre utrymmen eller för att komplettera en större diskbänk. Dess rena och enkla design gör att den passar in i alla typer av köksinredningar.

Material och färger

Denna diskbänk är tillverkad av stål av högsta kvalitet, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Den är tillgänglig i flera färger, inklusive krom/blank/rostfri, matt/borstad och satin. Oavsett vilken färg du väljer kommer denna diskbänk att bli en attraktiv och funktionell del av ditt kök.

Hål och installation

Blanco Andano 180-IF har en ho och är designad för enkel installation. Den kan monteras nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet att anpassa diskbänkens utseende efter dina önskemål. Den är även planmonterad/planlimmad för att ge en smidig och elegant yta utan synliga kanter eller skarvar.

Flexibilitet och anpassningsbarhet

Denna diskbänk är utformad med en noggrant avvägd design och har inget förborrat hål för blandare. Det ger dig möjlighet att anpassa placeringen av blandaren efter dina önskemål. Du kan vara kreativ och placera blandaren på den mest praktiska och estetiskt tilltalande positionen.

Blanco Andano 180-IF är en diskbänk av hög kvalitet som kombinerar funktionalitet och modern design. Med ett brett utbud av färger och installationsalternativ kommer den att bli en imponerande och praktiskt tillskott till ditt kök.

Mått
Bredd
220 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad, Satin

16 Produkter från samma kategori: