• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s svart, högra sidofack med propp

PRODUKTKOD: 517202

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Svart
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Svart - Perfekt kombination av stil och funktionalitet

Blanco Zenar 45 S Svart är ett underbart tillskott till ditt kök. Med sin eleganta design och högkvalitativa konstruktion ger den en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Denna svarta diskho har ett högra sidofack med propp, vilket gör det bekvämt att förbereda mat och diska.

Porslin/Keramik - Högkvalitativt och tåligt material

Blanco Zenar 45 S Svart tillverkas av porslin/keramik, vilket är ett material av högsta kvalitet. Porslin/keramik är känt för sin tålighet och långa livslängd. Det är också mycket hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket är perfekt för en köksmiljö.

Elegant svart färg - En tidlös design

Den svarta färgen på Blanco Zenar 45 S ger en unik touch till ditt kök. Den eleganta och tidlösa designen gör att den lätt kan matchas med olika stilar och färger i köket. Det är också ett sätt att ge ditt kök en modern och elegant touch.

Förborrat hål för blandare - Enkel installation

Blanco Zenar 45 S kommer med ett förborrat hål för blandaren. Detta gör installationen mycket enkel och bekväm. Du behöver inte göra några ytterligare förberedelser eller anpassningar för att installera din blandare.

Perfekt för matlagning och diskning - Högra sidofack med propp

Det högra sidofacket med propp gör det mycket praktiskt att förbereda mat och diska. Du kan enkelt skölja grönsaker eller diska mindre köksredskap utan att använda hela diskhon. Detta underlättar matlagning och rengöring i köket.

Vad väntar du på? Uppgradera ditt kök med Blanco Zenar 45 S Svart och njut av både stil och funktionalitet i ditt dagliga köksarbete.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik
Tillgängliga färger
Svart

16 Produkter från samma kategori: