• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523945

8 960,00 kr

Spara 15%

7 616,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning:

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är en imponerande diskbänk med en elegant och modern design. Den är tillverkad av hållbart och slitstarkt materialet Silgranit, som ger bänken en elegant grå färg. Med sin rektangulära form och generösa storlek är den perfekt för stora kök.

Funktioner:

Automatisk stoppare:

Blanco Zenar XL 6 S är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör diskning och rengöring enklare och smidigare. Du behöver inte längre använda en vanlig stoppkork utan kan enkelt aktivera stopparen genom att trycka på en knapp.

Infino:

Detta är en innovativ teknik som Blanco har utvecklat för att ge diskbänken en helt slät yta. Inga fogar eller skarvar är synliga, vilket ger en ren och modern look. Detta gör också rengöringen enklare, eftersom det inte finns några hörn eller skrevor där smuts kan fastna.

Bord av svart glas:

Blanco Zenar XL 6 S har en exklusiv touch tack vare sitt svarta glasbord. Detta ger diskbänken en sofistikerad och stilren look som passar perfekt in i moderna köksmiljöer. Glaset är också mycket hållbart och tåligt, vilket gör att det klarar av vardagens påfrestningar utan problem.

Storlek och montering:

Blanco Zenar XL 6 S är en diskbänk med generösa mått. Den har en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera även större köksredskap och disk. Diskbänken är avsedd för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja den bästa installationsmetoden som passar ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right en imponerande diskbänk med en modern design och hög funktionalitet. Med sina praktiska funktioner som automatisk stoppare och Infino-teknik kommer den att förenkla din vardag och ge ditt kök den eleganta touch det förtjänar. Dessutom kommer det svarta glasbordet att göra den till en riktig blickfångare i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523945)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: