• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400-if/a stal durinox, korek auto., infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 523100

8 750,00 kr

Spara 15%

7 437,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 460.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zerox 400-IF/A Durinox

Funktioner

Blanco Zerox 400-IF/A Durinox är en elegant och funktionell diskho i rostfritt stål. Med sin rektangulära form och snygga design blir den en perfekt passform för alla kök. Diskhon finns i flera olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket gör det enkelt att matcha den med din köksinredning.

Med en djup på 510 mm och en längd på 460 mm är Blanco Zerox 400-IF/A Denox en rymlig diskho som möjliggör effektiv diskning och rengöring. Den har även en låddjup på 175 mm, vilket ger gott om plats för att stapla och tvätta tallrikar, kastruller och andra köksredskap.

Installation

Blanco Zerox 400-IF/A Durinox kan enkelt monteras genom infällnad eller planlimning. Detta ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som bäst passar ditt köksutrymme och dina önskemål.

Specialfunktioner

En av de unika egenskaperna hos Blanco Zerox 400-IF/A Durinox är dess korek toybetalautomatik. Detta gör det möjligt att öppna och stänga hoan med en enkel tryckning. Perfekt för att spara tid och energi när du arbetar i köket.

Diskhon har också en pushcontrol-funktion för att enkelt tömma vattnet. Med bara en liten knapptryckning kan du enkelt och bekvämt tömma diskhon utan att behöva använda avloppspluggar eller stoppa i diskhon.

Skåpskrav

Blanco Zerox 400-IF/A Durinox kräver minst en skåpsbredd på 450 mm för att monteras. Detta gör den idealisk för både små och stora kök, och ger dig möjlighet att njuta av dess funktionalitet oavsett storlek på ditt köksutrymme.

Med Blanco Zerox 400-IF/A Durinox får du en elegant, funktionell och högkvalitativ diskho som kommer att bli en häftig tillskott till ditt kök. Med dess många funktioner och innovativa design, kommer den att göra diskning och rengöring till enklare och mer bekväm uppgift.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zerox 400-IF/A Durinox (523100)
Mått
Längd
460.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: