• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur grey rock reversible, infino

PRODUKTKOD: 524981

6 223,00 kr

Spara 15%

5 289,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Grey Rock Reversible är en elegant diskbänk som kommer att vara en praktisk och stilfullt tillägg till ditt kök. Med sina generösa dimensioner på 1160 mm bredd, erbjuder den tillräckligt med utrymme för en rad olika köksuppgifter.

Material:

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit är en form av granitkomposit som kombinerar den naturliga skönheten hos granit med praktiska egenskaper för vardagligt bruk i köket.

Färg:

Blanco Lexa 8 S kommer i en elegant grå färg som kommer att komplettera och passa in i de flesta köksinredningar. Den grå nyansen ger en sofistikerad och modern känsla till ditt kök.

Antal hoar:

Denna diskbänk har två hoar, vilket ger dig möjlighet att utföra flera uppgifter samtidigt. Du kan använda en ho för att diska och den andra för att förbereda mat eller tvätta grönsaker. Detta hjälper till att organisera dina köksaktiviteter och effektivisera din arbetsprocess.

Montering:

Blanco Lexa 8 S diskbänk kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa den till din köksdesign och din personliga preferens. Du kan välja den monteringsmetod som passar bäst för dig och ditt kök.

Förborrat hål för blandare:

Denna diskbänk kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och installera en blandare som passar din smak och dina behov. Du kan placera blandaren var du vill på diskbänken och anpassa den efter dina preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco Lexa 8 S Silgranit Puradur Grey Rock Reversible en stilfull och praktisk diskbänk som kommer att förbättra funktionaliteten och utseendet i ditt kök. Med sitt högkvalitativa silgranit material, två hoar och möjlighet till både nedfälld och infälld montering, är den en idealisk investering för alla kök.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Grå
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: