• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s silgranit puradur coffee reversible, auto. stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523613

11 975,00 kr

Spara 15%

10 178,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 980.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 480.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Adon XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Reversible

Utforska smaken av stil och funktionalitet med den eleganta Blanco Adon XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Reversible diskhon. Med en imponerande längd på 980 mm och en djup på 480 mm är denna diskho perfekt för att hantera även de största diskhögen.

Färg och material

Blanco Adon XL 6 S levereras i en vacker brun färg som ger en varm och mysig känsla till köket. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranit material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Funktioner

Denna diskho har en praktisk och funktionell design. Den har en auto stopp-funktion, vilket innebär att vattenflödet automatiskt stängs av när hoarna är fulla, vilket hjälper till att spara vatten. Dessutom har den en infino ventil, som gör det lätt att tömma hoarna.

Installation

Blanco Adon XL 6 S är utformad för infällnad och passar perfekt i ditt kök. Den har också möjlighet till montering av blandare, vilket ger dig ännu mer funktionalitet i köket.

Vändbar design

En annan användbar funktion hos denna diskho är dess reversibla design. Det betyder att du kan välja att installera hoarna antingen till vänster eller höger, beroende på dina kökbehov och preferenser.

Passar till köksskåp med minst 600 mm bredd

Blanco Adon XL 6 S är designad för att passa i köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att välja den perfekta platsen för din diskho i köket.

Med Blanco Adon XL 6 S Silgranit Puradur Coffee Reversible får du en diskho som kombinerar stil, hållbarhet och funktionalitet. Den är perfekt för att skapa en elegant och praktisk arbetsyta i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Adon XL 6 S (523613)
Mått
Längd
980.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
480.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad

16 Produkter från samma kategori: