• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondo vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 511621

3 589,00 kr

Spara 15%

3 050,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 450.0 mm
  • Låddjup: 165.0 mm
  • Djup: 380.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Rondo vit utan automatisk propp

Blanco Rondo är en sofistikerad och funktionell diskho som är perfekt för att ge ditt kök en stilren och modern touch. Den levereras i en elegant vit färg som passar perfekt i alla typer av kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den både tålig och lättskött.

Elegant design

Blanco Rondo är utformad i en rund form som ger en unik och modern look till ditt kök. Den rena och släta ytan ger din diskho en smakfull och stilren estetik.

Högkvalitativt material

Den här diskhon är tillverkad av silgranit, vilket är ett extremt hållbart material som är resistent mot fläckar, värme och repor. Det ger dig en diskho som kommer att hålla länge och som ser ny ut genom åren.

Funktionella egenskaper

Blanco Rondo är utformad med en ho och är vändbar, vilket ger dig flexibilitet vid installationen. Med en diameter på 450 mm och en djup på 380 mm är den tillräckligt stor för att rymma diskning av olika typer av köksredskap.

Lätt att installera

Denna diskho är utformad för att passa i en köksskåp som är minst 450.0 mm brett, vilket gör den till en perfekt passform för de flesta köksskåp. Den levereras utan hål för blandare, vilket ger dig friheten att placera din blandare på det sätt som bäst passar dig.

Hållbar och lättskött

Den vita färgen på Blanco Rondo ger ett fräscht och stilfullt utseende som är enkelt att hålla rent. Silgranitmaterialet är också mycket enkelt att rengöra och motstår fläckar och smuts.

Uppgradera ditt kök med Blanco Rondo vit utan automatisk propp och njut av både stil och funktion i ditt kök. Denna diskho kommer att vara en tillförlitlig och vacker komponent i ditt kök under många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Rondo (511621)
Mått
Längd
450.0 mm
Låddjup
165.0 mm
Djup
380.0 mm
Diameter
450.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Material
Silgranit

16 Produkter från samma kategori: