• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s jasmin skål med höger hand med propp

PRODUKTKOD: 517194

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Creme/Beige
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Jasmin Skål med Höger Hand och Propp

En elegant och praktisk design

Blanco Zenar 45 S är en vacker köksskål som kombinerar stil och funktionalitet. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den en snygg och tidlös design. Med sin jasminfärg ger skålen en varm och inbjudande känsla till ditt kök. Den högra handskålen har också en praktisk propp, som gör det enkelt att tömma skålen när det behövs.

Perfekt passform och storlek

Med en bredd på 860 mm är Blanco Zenar 45 S den perfekta skålen för ditt kök. Den har en rymlig skål som rymmer allt från tallrikar och kastruller till frukt och grönsaker. Skålen är också utrustad med ett förborrat hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din önskade kran. Oavsett om du använder skålen för att diska eller förbereda mat, kommer den att göra ditt arbete enkelt och effektivt.

Klassiskt och tidlöst val av färg

Blanco Zenar 45 S finns i en vacker jasminfärg som passar perfekt i de flesta köksdesigner. Den creme/beige nyansen ger en varm och elegant touch till ditt kök. Dessutom är porslinet/keramiken som skålen är tillverkad av mycket hållbart och tåligt, vilket betyder att den kommer att behålla sin färg och skönhet under lång tid.

Lätt att installera och använda

Blanco Zenar 45 S jasmin skål med höger hand och propp är enkel att installera och använda. Den kommer med alla nödvändiga monteringsfästen och propp för en smidig installation. Med en pålitlig propp kan du enkelt och bekvämt tömma skålen när du behöver. Skålen är också enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den till en praktisk och bekväm lösning för ditt kök.

Med Blanco Zenar 45 S Jasmin Skål med Höger Hand och Propp får du en elegant och funktionell lösning för ditt kök. Dess tidlösa design och praktiska funktioner gör den till en perfekt komplettering till ditt köksinredning. Så varför inte investera i denna fantastiska skål och förvandla ditt kök till ett vackert och praktiskt utrymme?

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: