• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 6 rock grey med automatisk propp

PRODUKTKOD: 518850

4 369,00 kr

Spara 15%

3 713,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Dalago 6 rock grey med automatisk propp är en elegant och praktisk diskho som kommer att förbättra funktionen och stilen i ditt kök. Denna diskho har en grå färg som ger en modern och sofistikerad känsla till ditt köksutrymme.

Med en djup på 510.0 mm erbjuder denna diskho gott om plats för att hantera stora mängder disk och matberedning. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Blanco Dalago 6 har en rektangulär form och är utrustad med en automatisk propp. Det betyder att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och tömma den med ett enkelt tryck på proppen. Detta gör diskningen smidigare och mer bekväm.

Denna diskho är avsedd för infällnad eller underlimning och kräver en skåpsbredd på minst 600.0 mm för installation. Den har också ett hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att ansluta en blandare efter eget val.

Blanco Dalago 6 rock grey med automatisk propp är en pålitlig och stilfull diskho som kommer att vara en fantastisk tillägg till ditt kök. Oavsett om du behöver en diskho för matlagning, diskning eller matförberedelse, kommer denna modell definitivt att uppfylla dina behov och förväntningar.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 6 (518850)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: