• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s silgranit puradur bow tie vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524842

4 073,00 kr

Spara 15%

3 462,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur Bow Tie Vändbar, Automatisk Stoppare, Infino, Droppnät

Blanco Elon XL 6 S är en elegant och praktisk diskbänk i brun färg, tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranit-material. Med en längd på 780 mm är den perfekt för att passa i de flesta köksmiljöer.

Funktioner:

Silgranit-material:

Den här diskbänken är tillverkad av silgranit, ett material som kombinerar hållbarhet och estetik. Silgranit är reptåligt, värmebeständigt och tåligt mot fläckar och syror. Det ger diskbänken en snygg och slitstark yta som är enkel att rengöra och behåller sin färg och finish över tiden.

Vändbar design:

Blanco Elon XL 6 S har en vändbar design, vilket innebär att du kan installera den med hojen på höger eller vänster sida. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken till din kökslayout.

Automatisk stoppare:

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla upp diskhon med vatten eller tömma den utan att använda en separat propp. Detta sparar tid och gör diskhanteringen mer bekväm.

Infino-funktion:

Blanco Elon XL 6 S har Infino-funktion, vilket innebär att den har en integrerad, osynlig överfyllnadsventil. Detta ger en jämn yta på diskbänken och förhindrar att vatten tränger in bakom hojen, vilket minskar risken för fukt- och mögelskador.

Droppnät:

En praktisk funktion hos Blanco Elon XL 6 S är droppnätet, vilket är en utdragbar och rostfri platta som du kan placera ovanför hojen. Detta droppnät ger extra yta för att lufttorka tallrikar och glas efter att de har diskats.

Blanco Elon XL 6 S är en diskbänk med stil, funktion och hållbarhet. Med dess silgranit-material, vändbara design, automatiska stoppare, Infino-funktion och droppnät kommer den att vara en tillförlitlig och praktisk komponent i ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (524842)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: