• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya xl 9 silgranit puradur szampan

PRODUKTKOD: 521818

3 498,00 kr

Spara 15%

2 973,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Szampan - Diskho i exklusiv design

Blanco Naya XL 9 är en imponerande diskho som kombinerar stil med funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, erbjuder denna diskho hållbarhet och enastående prestanda. Med sin exklusiva design och champagnefärgad yta ger den en elegant touch till ditt kök.

Funktioner och specifikationer

Djup: 510.0 mm

Material: Silgranit

Typ: Diskhoar

Längd: 860.0 mm

Antal hoar: 1

Montering: Infällnad, Underlimning

Låddjup: 220.0 mm

Märke: Blanco

Modellnamn: Blanco Naya XL 9 (521818)

Form: Rektangulär

Hål för blandare: Ja

Antal hål för blandare: 1

Vändbar: Nej

Skåpsbredd (min): 900.0 mm

En perfekt kombination av stil och funktionalitet

Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Szampan erbjuder en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Den rektangulära formen och den champagnefärgade ytan ger ett lyxigt och elegant utseende till ditt kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Med en imponerande djup på 510.0 mm och en längd på 860.0 mm erbjuder denna diskho tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk utan problem. Den har en enda ho, perfekt för att enkelt skölja och rengöra stora kastruller och stekpannor. Diskhon är också utrustad med ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera din önskade vattenkran.

Blanco Naya XL 9 är en mångsidig diskho som kan monteras underlimmad eller infälld, vilket gör den idealisk för olika köksstilar och utrymmen. Den har även en låddjup på 220.0 mm, vilket ger extra förvaringsutrymme för köksredskap och tillbehör.

Blanco är ett pålitligt märke som är känt för sina högkvalitativa och innovativa produkter. Med modellnamnet Blanco Naya XL 9 (521818) levererar de ännu en gång en imponerande diskho som inte bara är en praktisk lösning för ditt kök, utan även en snygg och stilfull inredningsdetalj.

Sammanfattningsvis är Blanco Naya XL 9 Silgranit Puradur Szampan den perfekta diskhon för dig som vill kombinera stil och funktionalitet i ditt kök. Med sin exklusiva design, hållbara material och praktiska funktioner kommer den definitivt att bli en favorit i ditt hem.

Produkt
Modellnamn
Blanco Naya XL 9 (521818)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
900.0 mm

16 Produkter från samma kategori: