• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 8 s silgranit vit vändbar

PRODUKTKOD: 521328

4 265,00 kr

Spara 15%

3 625,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 8 S Silgranit Vit Vändbar - En klassisk diskbänk med en Twist

Blanco Classic 8 S är en elegant och tidlös diskbänk som kommer att ge en touch av stil till ditt kök. Dess vackra silgranit-vit färg kommer att passa perfekt i alla typer av köksinredningar, oavsett om det är ett modernt eller klassiskt tema. Denna diskbänk är en riktig klassiker med en twist.

Robust konstruktion med hög kvalitet

Blanco Classic 8 S är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, vilket gör den extremt hållbar och motståndskraftig mot repor och fläckar. Materialvalet gör också diskbänken enkel att rengöra och underhålla, vilket är en viktig faktor i kökets dagliga användning.

Flexibilitet och funktionalitet

Denna diskbänk är utrustad med två hoar, vilket ger dig en flexibel arbetsyta och möjlighet att utföra flera uppgifter samtidigt. Du kan enkelt skölja grönsaker i en ho och diska i den andra. Den vändbara designen gör det möjligt att montera diskbänken enligt behov och önskemål, vilket ger dig optimal användarvänlighet.

Lätt att installera

Blanco Classic 8 S kan enkelt installeras i både inbyggnads- och underlimningsmodeller. Du kan välja mellan att montera en blandare på skivan eller använda den befintliga väggen för installation. Diskbänken passar perfekt till skåp med en bredd på minst 800 mm.

En perfekt kombination av stil och funktionalitet

Blanco Classic 8 S Silgranit Vit Vändbar är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sin robusta konstruktion, flexibilitet och tidlösa design kommer denna diskbänk att vara en central del av ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Classic 8 S (521328)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: