• Reducerat pris

Diskbänkar

Vit modex-m 60 tartufo

PRODUKTKOD: 518334

7 539,00 kr

Spara 15%

6 408,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1200 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Vit Modex-M 60 Tartufo

Funktioner

Den Vit Modex-M 60 Tartufo är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Med en bredd på 1200 mm får du gott om plats för att hantera alla dina diskbehov.

Avrinningsyta

Denna diskbänk är utrustad med en rymlig avrinningsyta som ger dig tillräckligt med utrymme för att tömma och skölja disk och matavfall. Detta gör det enkelt att hålla din arbetsyta ren och fri från föroreningar.

Material

Vit Modex-M 60 Tartufo är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och tålig konstruktion. Silgranit är också känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör den idealisk för köksmiljöer.

Tillgängliga färger

Denna diskbänk finns i en vacker grå färg, som kallas Tartufo. Denna färg ger din diskbänk ett stilfullt och modernt utseende som passar perfekt i de flesta kök.

Antal hoar

Vit Modex-M 60 Tartufo levereras med en ho, vilket ger dig tillräckligt med plats för att tvätta stora grytor, pannor och tallrikar. Hoens rymliga design gör det enkelt att hantera stora mängder disk på en gång.

Montering

Denna diskbänk kan monteras både nedfälld och infälld, vilket gör den mångsidig och anpassningsbar till dina köksbehov. Valet av monteringsmetod beror på din personliga preferens och kökets layout.

Förborrat hål för blandare

Vit Modex-M 60 Tartufo kommer inte med förborrade hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och placera din blandare enligt dina egna preferenser och behov. Du kan enkelt borra hål för att montera din valda blandare på diskbänken.

Mått
Bredd
1200 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: