• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco flow 5 s-if steelart stal gładka

PRODUKTKOD: 515817

13 558,00 kr

Spara 15%

11 524,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Flow 5 S-IF Steelart Stål Gładka

Blanco Flow 5 S-IF Steelart är en avrinningsyta av hög kvalitet med en imponerande bredd på 1160 mm. Den är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger en snygg och stilren design.

Funktioner

Avrinningsytan i Blanco Flow 5 S-IF Steelart är perfekt för att hantera stora mängder vatten. Den har en imponerande avrinningsyta som effektivt leder bort vatten och förhindrar vattensamlingar. Detta gör den perfekt för användning i kök och tvättstugor där vattenavledning är viktig.

Material

Blanco Flow 5 S-IF Steelart är tillverkad av högkvalitativt stål som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Detta gör att avrinningsytan kommer att behålla sin snygga och blanka yta under lång tid.

Tillgängliga färger

Blanco Flow 5 S-IF Steelart finns tillgänglig i olika färger, inklusive krom, blank och rostfri. Detta gör det möjligt för dig att välja den färg som bäst passar din inredning och stil.

Montering

Blanco Flow 5 S-IF Steelart kan monteras på olika sätt. Den kan nedfällas eller infällas på en yta. Den kan också monteras planmonterad eller planlimmad för att ge en sömlös och elegant finish.

Förborrat hål för blandare

Blanco Flow 5 S-IF Steelart är utrustad med ett förborrat hål för en blandare. Detta gör det enkelt att installera och använda en blandare med avrinningsytan.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: