• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s-f silgranit puradur jasmine vändbar, automatisk stoppare, droppgaller

PRODUKTKOD: 519514

5 529,00 kr

Spara 15%

4 699,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Elon XL 6 S-F Silgranit Puradur Jasmine Vändbar, Automatisk Stoppare, Droppgaller

Blanco Elon XL 6 S-F är en otroligt praktisk och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material är denna diskbänk hållbar och robust, samtidigt som den ger en elegant och stilren design.

Den fyrkantiga formen ger dig gott om utrymme för att arbeta och diska, samtidigt som den tar upp minimalt med plats i ditt kök. Med en längd på 770.0 mm och djup på 490.0 mm har du gott om utrymme för att arbeta bekvämt och effektivt.

Blanco Elon XL 6 S-F diskbänk har en vändbar design, vilket gör det möjligt att installera den på vilken sida som helst i ditt kök. Detta ger dig flexibilitet och anpassningsmöjligheter baserat på dina behov och preferenser.

En av de imponerande funktionerna hos Blanco Elon XL 6 S-F är den automatiska stopparen. Du behöver inte längre använda handtag eller trycka för att stänga av vattenflödet. Diskbänken är utrustad med en smart mekanism som automatiskt stänger av vattnet när du lyfter bort diskmedlet från diskhon.

En annan praktisk funktion är droppgallret som kommer med diskbänken. Detta ger dig möjlighet att låta tallrikar och andra köksredskap rinna av och torka på ett organiserat sätt, utan att behöva använda en separat hushållsassistent.

Blanco Elon XL 6 S-F diskbänk är designad för att passa perfekt in i ett kökskåp med bredd på minst 600.0 mm. Detta gör det enkelt att integrera den i din befintliga köksinredning.

Med sin eleganta design och praktiska funktioner är Blanco Elon XL 6 S-F Silgranit Puradur Jasmine Vändbar, Automatisk Stoppare, Droppgaller det perfekta valet för ditt kök. Det är en diskbänk som inte bara är vacker att se på, utan också ger dig en smidig och effektiv arbetsyta i köket.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S-F (519514)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Längd
770.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Hål för blandare
Nej
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: