• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii xl 6 s-f silgranit puradur jasmine reversible, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523524

12 620,00 kr

Spara 15%

10 727,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III XL 6 S-F

Blanco Axia III XL 6 S-F är en stilren och praktisk diskbänk som kommer att förhöja ditt köks utseende. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, kommer denna diskbänk att vara hållbar och tålig för daglig användning.

Funktioner:

Automatisk stoppare

En av de funktionerna som utmärker Blanco Axia III XL 6 S-F är dess automatiska stoppare, vilket gör diskning och rengöring mycket bekvämare. Du kan enkelt fylla diskhon med vatten och sedan enkelt tömma vattnet när du är klar med hjälp av stopparen.

Infino

Infino är en innovativ teknik som används i denna diskbänk. Det innebär att det inte finns någon traditionell overflow, vilket ger diskhon ett rent och elegant utseende samtidigt som möjliggör maximala vattenkapacitet.

Ashlar board

Blanco Axia III XL 6 S-F levereras med en ashlar board, vilket ger dig extra utrymme för att ställa till exempel tallrikar eller köksredskap. Ashlar board gör det också enklare att hålla arbetsytan ren och fri från röran.

Reversibel

Den här diskbänken är reversibel, vilket innebär att du kan montera den på både höger och vänster sida av disken. Det ger dig flexibilitet i köksdesignen och gör det möjligt att anpassa diskbänken efter dina specifika behov och preferenser.

Oavsett om du har ett modernt eller traditionellt kök, kommer Blanco Axia III XL 6 S-F att vara en perfekt komplement till ditt köksinredning. Med sin funktionella design, robust konstruktion och eleganta utseende, kommer denna diskbänk att bli en favorit i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III XL 6 S-F (523524)
Märke
Blanco
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: