• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur jasmin rätt, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523790

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Jasmin Rätt, Automatisk Stoppare, InFino

Elegant och funktionell diskbänk

Blanco Zenar 45 S är en exklusiv diskbänk som kombinerar stil med funktionalitet. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, är denna diskbänk både estetiskt tilltalande och slitstark i lång tid framöver. Med sin jasminrätta färgton passar den perfekt i moderna köksmiljöer.

Automatisk stoppare för praktiskt bruk

En av de unika funktionerna hos Blanco Zenar 45 S är dess automatiska stoppare. Med denna innovativa funktion kan du enkelt justera vattenflödet genom att helt enkelt trycka på stopparen. Detta gör att du kan rengöra diskbänken eller fylla på vatten i handfatet utan att behöva använda dina händer.

InFino avrinningssystem för bättre dränering

För att förbättra dräneringen och optimera vattenflödet är Blanco Zenar 45 S utrustad med det patenterade InFino-avrinningssystemet. Detta system säkerställer att vatten slussas bort snabbt och effektivt från diskbänken, vilket minskar risken för vattenstagnering och håller diskhon ren och fräsch.

Kompatibilitet och montering

Blanco Zenar 45 S är utformad för underlimning, vilket ger en slät och sömlös yta vid montering i köksbänken. Den passar perfekt i skåp med en bredd på minst 450 mm. Diskbänken har en rektangulär form, vilket ger en modern och stilren look.

Sammanfattning

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Jasmin Rätt med automatisk stoppare och InFino-avrinningssystem är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Med sin högkvalitativa konstruktion och innovativa funktioner är den idealisk för användning i moderna köksmiljöer. Skapa en elegant och praktisk arbetsyta med denna diskbänk från Blanco.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S Silgranit InFino (523790)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: