• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco cron 6 s silgranit puradur kaffe vändbar, automatisk stoppare, infino, avlopp tw.grey

PRODUKTKOD: 524096

8 750,00 kr

Spara 15%

7 437,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 978.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 499.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Cron 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar

En robust och stilren diskbänk i brun Silgranit material

Blanco Cron 6 S är en högkvalitativ diskbänk med en imponerande design. Den tillverkas i brun Silgranit, vilket ger en enhetlig, stilren och modern look till ditt kök. Den här modellen har en unik brun färg som ger en varm och inbjudande känsla till köket.

Automatisk stoppare för enkel vattenreglering

En av de fantastiska funktionerna med Blanco Cron 6 S är den automatiska stopparen. Denna funktion gör det möjligt att enkelt reglera vattenflödet direkt från diskhon. Du kan enkelt fylla på eller tömma vatten i diskhon utan att behöva använda en extern ventil eller stoppventil.

Infino avloppssystem för enkel rengöring

Blanco Cron 6 S är utrustad med Infino avloppssystem, vilket är en innovativ och praktisk funktion. Detta system möjliggör en enkel rengöring av diskhon genom att förhindra att smuts och matrester fastnar i avloppet. Genom att bara trycka på en knapp kan du enkelt öppna eller stänga avloppet för att rengöra diskhon ordentligt.

En vändbar diskbänk för ökad flexibilitet

Blanco Cron 6 S är också vändbar, vilket innebär att du kan montera den med vasken på antingen höger eller vänster sida. Detta ger dig ökad flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter din kökslayout och personliga preferenser.

Perfekt för kök med skåp på minst 600 mm bredd

Diskbänken är utformad för att passa perfekt i skåp som är minst 600 mm breda. Detta gör den lämplig för både mindre och större kök och ger dig möjlighet att integrera den sömlöst i din befintliga köksinredning.

Sammanfattningsvis är Blanco Cron 6 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och kvalitet. Med sin automatiska stoppare, Infino avloppssystem och vändbara design är den ett perfekt val för att förbättra och försköna ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Cron 6 S (524096)
Märke
Blanco
Mått
Längd
978.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
499.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: