• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 400-f silgranit puradur czarny, infino

PRODUKTKOD: 525988

5 373,00 kr

Spara 15%

4 567,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 427.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Svart

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Subline 400 F är en elegant och praktisk diskho i färgen svart. Tillverkad av hållbart material kallat Silgranit, erbjuder denna diskho en oslagbar kombination av stil och funktionalitet. Med en djup på 427.0 mm kan du enkelt diska även de största grytor och kastruller utan problem.

Kvalitetsmaterial:

Silgranit är ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Den svarta färgen ger en elegant och modern touch till ditt kök, samtidigt som den är enkel att rengöra och underhålla.

Enkel montering:

Diskhon är utformad för enkel installation och passar perfekt i köksskåp med en bredd på minst 500.0 mm. Den levereras med en hålplatta för en snygg och heltäckande design.

Flexibel användning:

Blanco Subline 400 F har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta kök. Den är utrustad med en ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska även stora mängder smutsig disk. Diskhon är inte utrustad med hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att välja och installera den blandare som bäst passar dina behov.

Perfekt för moderna kök:

Blanco Subline 400 F är en perfekt diskho för moderna kök med sin svarta färg och stilrena design. Den blir snabbt en fokuspunkt i ditt kök och ger en touch av elegans och stil till hela rummet.

Med Blanco Subline 400 F får du en diskho av högsta kvalitet som är både funktionell och vacker. Så oavsett om du är en passionerad kock eller bara behöver en praktisk diskho för din vardag, kommer Blanco Subline 400 F att uppfylla dina behov och överträffa dina förväntningar.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 400 F (525988)
Mått
Djup
427.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Material
Silgranit
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: