• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 6 s silgranit puradur antracit vändbar, automatisk stoppare, infino, plastskiva, avloppskarta i stål

PRODUKTKOD: 524117

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Classic Neo 6 S Silgranit Puradur Antracit

Blanco Classic Neo 6 S är en elegant och modern diskbänk som är tillverkad av högkvalitativt silgranit material i färgen antracit. Den passar perfekt för att ge ditt kök en stilren och sofistikerad look.

Funktioner:

Vändbar

Blanco Classic Neo 6 S är vändbar, vilket innebär att den kan monteras med avloppet på höger- eller vänstersida. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken efter dina preferenser och kökets utformning.

Automatisk stoppare

En praktisk funktion hos Blanco Classic Neo 6 S är den automatiska stopparen. Detta gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten eller tömma den utan att behöva använda en separat stoppventil.

Infino

Blanco Classic Neo 6 S är utrustad med Infino, en sofistikerad design där kanten på diskbänken är integrerad och nästan osynlig. Detta ger en ren och stilren look samtidigt som det underlättar rengöring.

Plastskiva

Den medföljande plastskivan förhindrar repor och stötar på diskbänken, vilket ger en extra skyddsnivå och förlänger dess livslängd. Dessutom är det lätt att rengöra och underhålla.

Avloppskarta i stål

För en enkel installation kommer Blanco Classic Neo 6 S med en avloppskarta i stål. Detta gör det enkelt att ansluta diskbänken till avloppet och säkerställer att allt fungerar smidigt och korrekt.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic Neo 6 S en fantastisk diskbänk med en rad praktiska och innovativa funktioner. Dess silgranit material och antracitfärg ger den en elegant och modern utseende som kommer att förbättra utseendet på ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 6 S (524117)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: