• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s grå aluminium vänster låda med stopp

PRODUKTKOD: 517199

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 860 mm
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zenar 45 s grå aluminium vänster låda med stopp

Allmän information

Blanco zenar 45 s grå aluminium vänster låda med stopp är en elegant och praktisk porslinsho med en modern grå aluminium finish. Den har en vänster låda med stopp som ger extra förvaringsutrymme och funktion. Denna ho är både funktionell och stilfull, vilket gör den till den perfekta tillskottet till ditt kök.

Dimensioner

  • Bredd: 860 mm

Material

Blanco zenar 45 s tillverkas med högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Denna materialval gör även ho enkel att rengöra och underhålla, vilket är viktigt i köksmiljön.

Tillgängliga färger

Produkten kommer i en elegant grå aluminium finish, vilket ger en modern och sofistikerad look till ditt kök. Den neutrala färgen passar bra in i de flesta köksinredningar och ger en tidlös estetik.

Förborrat hål för blandare

Blanco zenar 45 s har ett förborrat hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera den blandare du önskar. Detta sparar tid och möjliggör flexibilitet vid val av blandare.

Med sin stilrena design och praktiska funktioner är Blanco zenar 45 s grå aluminium vänster låda med stopp den perfekta porslinsho för ditt kök. Dess högkvalitativa material och snygga finish ger en tidlös och elegant look som kommer att hålla länge. Med denna ho kan du både lagra och diska på ett smidigt sätt. Ge ditt kök en uppgradering med denna fantastiska produkt!

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: