• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favos mini vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 521404

2 508,00 kr

Spara 15%

2 131,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Favos Mini Vit utan Automatisk Propp

Blanco Favos Mini är en stilren och praktisk diskbänk som passar perfekt i mindre kök med sin kompakta storlek. Diskbänken är vit och tillverkad i det hållbara och tåliga materialet Silgranit, som är en kombination av granit och akryl. Detta gör att diskbänken är slitstark och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Blanco Favos Mini har en rektangulär form och en djup på 435.0 mm. Den har en ho och är utrustad med ett hål för blandare. Diskbänken kan monteras genom infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet i val av installation. Den är också vändbar, vilket ger dig möjlighet att placera ho och blandare i den orientering som passar ditt kök bäst.

Den här modellen av Blanco Favos Mini har också en automatiserad propp, vilket gör det enklare och bekvämare att använda diskbänken. Du kan enkelt stänga och öppna proppen med en enkel tryckfunktion. Detta gör att du kan fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda händerna.

Blanco Favos Mini är utformad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 450.0 mm. Diskbänken har även en låddjup på 180.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och skölja både stora och små köksredskap och kärl.

Med Blanco Favos Mini får du en praktisk och stilren diskbänk i kompakt storlek. Dess eleganta design och tåliga material gör den till en hållbar och funktionell lösning för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Favos Mini (521404)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
435.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: