• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 340/180-if/a skål för höger hand med propp

PRODUKTKOD: 519558

4 468,00 kr

Spara 15%

3 797,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco andano 340/180-if/a skål för höger hand med propp

Denna Blanco andano 340/180-if/a skål för höger hand med propp är en stilren och praktisk lösning för ditt kök. Med sina funktioner och estetiskt tilltalande design kommer den att förbättra både funktionalitet och utseende i ditt köksområde.

Funktioner

Den här skålen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en lång hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Detta gör den idealisk för daglig användning och ger dig en tålig och pålitlig produkt.

Denna skål kommer i flera olika färger, inklusive krom, blank och rostfritt stål. Du kan välja den färg som bäst passar din köksdesign och personliga preferens.

Med två avskilda hoar erbjuder denna skål extra flexibilitet och funktionalitet. Du kan använda de olika hoarna för att separera disken, exempelvis genom att använda en för att diska och en annan för att skölja av.

Den här skålen kan enkelt monteras genom att antingen nedfälla eller infälla den i ditt köksbänk. Den kan också monteras planmonterad eller planlimmad, vilket ger dig möjlighet att välja den bästa installationsmetoden för ditt kökslayout och design.

En annan nyttig funktion i denna skål är att den har ett förborrat hål för blandaren. Detta gör det enklare för dig att installera och anpassa blandaren efter dina behov.

Oavsett om du letar efter funktionalitet, hållbarhet eller estetik, så är Blanco andano 340/180-if/a skål för höger hand med propp det perfekta valet för ditt kök.

Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
2
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: