• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400/400-u

PRODUKTKOD: 517259

5 313,00 kr

Spara 15%

4 516,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 865 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco zerox 400/400-u

Den Blanco Zerox 400/400-u är en avrinningsyta med en imponerande bredd på 865 mm. Tillverkad av rostfritt stål, erbjuder den en hållbar och elegant design.

Funktioner

Med sin avrinningsyta gör Blanco Zerox 400/400-u det enkelt att hålla din diskbänk ren och fri från vattenansamlingar. Dess rostfria material ger utmärkt motståndskraft mot fläckar och korrosion, vilket gör den idealisk för daglig användning och under många år framöver.

Material

Blanco Zerox 400/400-u är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Detta material ger en modern och sofistikerad look till din köksmiljö samtidigt som det är lätt att rengöra och motståndskraftigt mot korrosion.

Tillgängliga färger

Blanco Zerox 400/400-u finns i tre olika färger: krom, blank och rostfritt. Du kan välja den färg som bäst matchar din köksinredning och personliga stil.

Antal hoar

Blanco Zerox 400/400-u har två hoar, vilket ger dig gott om utrymme för att hantera disk- och matlagningsuppgifter med lätthet. Tack vare detta kan du enkelt hålla dina diskar separat och organisera din arbetsyta på ett smidigt sätt.

Montering

Denna avrinningsyta är utformad för underlimmad/undermonterad installation. Det innebär att den placeras under köksbänken för en ren och elegant look. Det ger också en sömlös övergång mellan diskbänken och arbetsytan.

Förborrat hål för blandare

Blanco Zerox 400/400-u levereras utan förborrat hål för blandare. Det ger flexibilitet och möjlighet att placera blandaren efter dina önskemål och behov.

Lägg till en elegant touch till ditt kök med Blanco Zerox 400/400-u avrinningsyta. Dess robusta konstruktion och många funktionella egenskaper gör den till ett utmärkt val för alla köksentusiaster. Beställ din här idag och njut av stil och funktionalitet i ditt kök!

Mått
Bredd
865 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
2
Montering
Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: