• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 6 s-if polerat stål höger, automatisk stoppare, infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521643

15 261,00 kr

Spara 15%

12 971,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zerox 6 S-IF

Alla funktioner för en smidig diskupplevelse

Blanco Zerox 6 S-IF är den perfekta diskbänken för dig som letar efter både funktionalitet och stil. Med sitt eleganta polerade stålmaterial ger den en modern touch till ditt kök. Diskbänken är utrustad med flera praktiska funktioner som kommer att göra din diskupplevelse enklare och mer effektiv.

Automatisk stoppare för enkel hantering

Blanco Zerox 6 S-IF är utrustad med en automatisk stoppare som gör det lätt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Med bara en enkel knapptryckning kan du aktivera eller avaktivera stopparen, vilket ger dig full kontroll över diskprocessen.

Infinoskål för optimal användbarhet

En av de mest unika funktionerna med Blanco Zerox 6 S-IF är dess Infinoskål. Denna specialdesignade diskbänksskål gör det möjligt att anpassa storleken och formen på diskhoen efter dina behov. Den är idealisk för att hantera olika storlekar på kastruller, stekpannor och tallrikar.

Pushcontrol för enkel vattenreglering

Blanco Zerox 6 S-IF är också utrustad med pushcontrol-funktionen, vilket innebär att du kan reglera vattenflödet och temperaturen med bara en enkel knapptryckning. Detta gör det enkelt att snabbt anpassa diskbänkens vattenfunktioner efter dina behov och preferenser.

Klassisk design med högkvalitativa material

Blanco Zerox 6 S-IF har en rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksinredningar. Den är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket ger både en elegant estetik och en robust konstruktion. Diskbänken är tillgänglig i olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, så att du kan välja den som passar bäst till ditt köksdesign.

Perfekt dimensionerad för ditt kök

Blanco Zerox 6 S-IF har en längd på 1000.0 mm och ett djup på 510.0 mm, vilket gör den till ett perfekt val för de flesta köksstorlekar. Den är även kompatibel med skåpsbreddar från 600.0 mm och uppåt, vilket ger dig möjlighet att integrera den i ditt befintliga köksskåpssystem.

Ett pålitligt val från varumärket Blanco

Blanco Zerox 6 S-IF är en produkt från det välrenommerade varumärket Blanco, känt för att tillverka högkvalitativa diskbänkar och kökslösningar. Med deras erfarenhet och expertis kan du vara säker på att få en produkt av högsta kvalitet som kommer att hålla länge.

Sammanfattningsvis är Blanco Zerox 6 S-IF den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. Med sina smarta funktioner, hållbara material och eleganta design är den ett pålitligt val för ditt kök. Optimerad för att göra diskuppgifter enklare och mer effektiva, kommer denna diskbänk att bidra till att skapa en praktisk och vacker arbetsyta i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zerox 6 S-IF (521643)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: