• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento 45 s keramisk puraplus magnolia gloss vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522116

7 912,00 kr

Spara 15%

6 725,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Ident 45 S diskbänk - funktionell och elegant

Den Blanco Ident 45 S är en högkvalitativ och elegant diskbänk som kommer att bli en stilfull och funktionell tillägg till ditt kök. Den är tillverkad av keramik av högsta kvalitet, vilket garanterar en lång livslängd och en vacker estetik.

Keramisk konstruktion av hög kvalitet

Den Blanco Ident 45 S är tillverkad av hållbart och hållbart keramikmaterial. Keramikens naturliga egenskaper, såsom motståndskraft mot repor och fläckar, gör den idealisk för daglig användning i köket. Dessutom ger keramiken en elegant och tidlös look till din diskbänk.

Automatisk stoppare för bekväm användning

Blanco Ident 45 S är utrustad med en automatisk stoppare som gör diskning och avrinning enklare och mer bekvämt. Du behöver inte längre använda pluggar eller annat tillbehör för att hindra vatten från att rinna ut. Sätt bara i stopparen och vattnet stannar automatiskt.

Vändbar design för anpassning

Blanco Ident 45 S är vändbar, vilket innebär att du kan montera den med hojen på antingen vänster eller höger sida. Det gör det lättare att anpassa diskbänken efter dina specifika behov och kökslayout.

Puraplus yta för enkel rengöring

Den Blanco Ident 45 S har en puraplus yta som gör rengöringen enkel och effektiv. Ytan är smutsavvisande och motstår fläckar och repor. Du kan enkelt torka bort smuts och matrester med en trasa eller en svamp.

Infino dragningsmekanism för enkel installation

Blanco Ident 45 S är utrustad med Infino dragningsmekanism, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte längre använda verktyg eller komplicerade instruktioner. Infino mekanismen gör det möjligt att sätta in diskbänken i köket med minimal ansträngning.

Passar i standard köksskåp

Blanco Ident 45 S är utformad för att passa perfekt i standard köksskåp med en minsta bredd av 450 mm. Du kan enkelt integrera den i din befintliga köksdesign och skapa en enhetlig och stilfull look.

Sammanfattning

Blanco Ident 45 S är en funktionell och elegant diskbänk som kommer att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Med sin keramiska konstruktion, automatiska stoppare och vändbara design är denna diskbänk perfekt för daglig användning och enkel rengöring. Installera den med lätthet tack vare Infino dragningsmekanismen och njut av ett hållbart och estetiskt tilltalande tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Idento 45 S (522116)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: