• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s-f silgranit puradur svart vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 525933

7 488,00 kr

Spara 15%

6 364,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra XL 6 S-F Silgranit Puradur Svart Vändbar, Automatisk Stoppare

Den Blanco Metra XL 6 S-F är en imponerande diskbänk som sticker ut med sin svarta silgranitfärg och moderna design. Med sina generösa mått på 990 mm i längd och 490 mm i djup ger den gott om utrymme för matlagnings- och diskaktiviteter.

Silgranit Material

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en modern look och en tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Silgranitmaterialet är även ljudisolerande, vilket minskar oljudet från disk- och vattenaktiviteter. Det är också hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det till ett perfekt val för köksmiljön.

Automatisk Stoppfunktion

En av de unika funktionerna hos Blanco Metra XL 6 S-F är dess automatiska stoppfunktion. Diskbänken är utrustad med en inbyggd mekanism som gör det möjligt att avlägsna vatten utan att använda proppen. Detta gör diskningen och tömningen av diskbänken både enklare och mer bekväm.

Vändbar Design

Blanco Metra XL 6 S-F är vändbar, vilket innebär att diskhon kan placeras på antingen höger eller vänster sida av diskbänken, beroende på dina önskemål och kökslayout. Detta ger dig större flexibilitet när det gäller att anpassa diskbänken till din egen köksdesign.

Perfekt för Planlimning

Diskbänken är utformad för planlimning, vilket ger en sömlös och stilren look. Detta gör den perfekt för moderna och minimalistiska kök där rena linjer och enkelhet är viktigt. Diskbänken kan också enkelt anpassas till olika typer av blandare och har ett förborrat hål för en blandare.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra XL 6 S-F Silgranit Puradur diskbänken en imponerande och praktiskt val för ditt kök. Med sin svarta färg, vändbara design, automatiska stoppfunktion och högkvalitativa silgranitmaterial är den både funktionell och stilren. Ge ditt kök en modern touch med denna eleganta och hållbara diskbänk från Blanco.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra XL 6 S F (525933)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
490.0 mm
Längd
990.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: