• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur antracit vänster sida, automatisk stoppare, infino, board vitglas, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524669

11 699,00 kr

Spara 15%

9 944,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S-F Diskbänk

Blanco Axia III 6 S-F är en elegant och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt kök. Med sin stilrena design och högkvalitativa material är den en perfekt kombination av funktionalitet och estetik.

Funktionella egenskaper

Blanco Axia III 6 S-F har en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten utan att behöva använda en propp. Detta gör det också bekvämare att rengöra diskhon efter användning. Diskbänken är utrustad med en infino-avloppssystem som gör det enkelt att avlägsna smuts och matrester. Dessutom har den en hållbar avlopp i stål för att säkerställa optimal hållbarhet och funktion.

Material och färg

Blanco Axia III 6 S-F är tillverkad av hållbart silgranit-material, vilket ger en tålig och reptålig yta. Den kommer i en elegant antracitfärg som ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök.

Installation och dimensioner

Diskbänken är utformad för infällnad och planlimning, vilket ger en sömlös och stilren look i ditt kök. Den har en längd på 990 mm och en djup på 500 mm, och passar perfekt i en köksskåp med en bredd på minst 600 mm.

Övriga funktioner

Blanco Axia III 6 S-F har en unik design med en ho på vänster sida och en mindre ho på höger sida. Detta ger dig extra flexibilitet och användningsmöjligheter när du arbetar i köket. Diskbänken har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en kökskran för att underlätta din matlagning och rengöring.

För att komplettera den moderna och eleganta designen är diskbänken också utrustad med en board i vitglas, vilket ger en snygg kontrast till den svarta silgranit-färgen.

Blanco Axia III 6 S-F är definitivt det perfekta valet för dig som letar efter en stilren och funktionell diskbänk till ditt kök. Låt den bli det centrala elementet som lyfter hela din köksinredning till nya höjder.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F (524669)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: