• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco statura 6-u med propp

PRODUKTKOD: 514050

5 178,00 kr

Spara 15%

4 401,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco statura 6-u med propp

Denna Blanco statura 6-u med propp är en högkvalitativ rostfri diskho som kommer att ge din köksmiljö en elegant touch. Tillverkad av stål, erbjuder denna diskho exceptionell hållbarhet och motståndskraft mot korrosion och fläckar. Med sitt stilrena utseende och glansiga yta kommer den bli en fantastisk tillskott till ditt kök.

Funktioner

Denna diskho erbjuder många användbara funktioner för att underlätta ditt arbete i köket. Den har en propp som gör det enkelt att stoppa upp avloppet och fylla diskhon med vatten. Du kan även använda proppen för att förhindra att smuts och matrester kommer ner i avloppet, vilket hjälper till att hålla rören rena.

Diskhon har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja stora kastruller och stekpannor. Den undermonterade designen innebär att diskhon installeras under köksbänken, vilket ger en slät och ren yta som är lätt att rengöra. Dessutom är diskhon förborrad för en blandare, vilket möjliggör enkel installation av din valda vattenkran.

Material och färger

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger en långvarig och slitstark produkt. Stålet är också resistent mot rost och fläckar, vilket gör att diskhon behåller sitt vackra utseende under lång tid. Diskhon finns i flera olika färger, inklusive krom, blank och rostfritt stål. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och personliga stil.

Sammanfattningsvis är Blanco statura 6-u med propp en utmärkt diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin rostfria konstruktion, proppfunktion och undermonterade design erbjuder denna diskho allt du behöver för att göra diskningen till en enkel och effektiv uppgift. Investera i denna högkvalitativa diskho och förhöj både funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

Specifikationer
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: