• Reducerat pris

Diskbänkar

White subline 160-u silgranit puradur jaśmin, infino

PRODUKTKOD: 523401

4 050,00 kr

Spara 15%

3 442,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 190.0 mm
  • Låddjup: 130.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Möt White subline 160-u silgranit puradur jaśmin, infino

White Subline 160-u är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att förvandla ditt kök. Tillverkad av hållbart silgranitmaterialet, erbjuder denna diskbänk hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Dess rektangulära form och stilrena design passar perfekt in i alla moderna kök.

Funktioner

Djup: Med en djup på 460.0 mm erbjuder White Subline 160-u gott om utrymme för att hantera även de största köksuppgifterna. Du kommer aldrig ha brist på plats för att diska och förbereda mat.

Material: Tillverkad av silgranit, är denna diskbänk både tålig och elegant. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme, vilket gör den till ett idealiskt val för ett aktivt kök.

Typ: White Subline 160-u är en underlimningsdiskbänk, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en sömlös och elegant look. Den ger en modern och stilren touch till ditt kök.

Antal hoar: Denna diskbänk har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera både disk och matförberedelse.

Låddjup: Med en låddjup på 130.0 mm ger White Subline 160-u gott om utrymme för att diska stora kastruller och pannor. Du kan enkelt rengöra och skölja av även de mest otympliga köksredskapen.

Märke: White Subline 160-u kommer från varumärket Blanco, som är känt för sina kvalitetsprodukter och moderna design. Du kan lita på att denna diskbänk kommer att överträffa dina förväntningar när det gäller både prestanda och stil.

Modellnamn: Modellnamnet för denna diskbänk är Blanco Subline 160-U (523401). Detta är en uppskattad modell som har bevisat sin pålitlighet och funktionalitet.

Form: Med sin rektangulära form passar White Subline 160-u perfekt in i de flesta köksinredningar. Dess stilrena och moderna design kommer att komplettera köket på ett elegant sätt.

Hål för blandare: Denna diskbänk har inget förborrat hål för blandare. Det ger dig friheten att välja och placera din egen blandare på det mest praktiska stället för dina behov.

Antal hål för blandare: Det finns inga förborrade hål för blandare på denna diskbänk. Det ger dig friheten att anpassa och installera blandaren enligt dina egna preferenser och behov.

Vändbar: White Subline 160-u är inte vändbar, vilket innebär att den har en fast monteringsposition. Det är viktigt att kontrollera kompatibiliteten med din köksinredning innan du köper.

Skåpsbredd (min): Den minsta rekommenderade skåpsbredden för denna diskbänk är 300.0 mm. Det är viktigt att mäta och kontrollera att din köksinredning kan rymma diskbänken innan du köper.

White Subline 160-u Silgranit Puradur Jaśmin, InFino är den perfekta lösningen för ditt kök. Med sin eleganta design, hållbara material och praktiska funktioner kommer denna diskbänk att göra ditt kök både vackrare och mer funktionellt. Välj kvalitet och stil med denna fantastiska diskbänk från Blanco.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 160-U (523401)
Märke
Blanco
Mått
Längd
190.0 mm
Låddjup
130.0 mm
Djup
460.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
300.0 mm
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: