• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 45 sl silgranit puradur pärlgrå vändbar

PRODUKTKOD: 520630

6 262,00 kr

Spara 15%

5 322,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 45 SL Silgranit Puradur Pärlgrå Vändbar

Blanco Zia 45 SL är en högkvalitativ diskho i vackert pärlgrått Silgranit-material som ger en stilig och modern touch till ditt kök. Denna diskho är perfekt för infällnad i köksskåp med en minimibredd på 450 mm.

Funktioner

Denna diskho har en rektangulär form och kommer med en enda ho. Hoens djup är 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att enkelt hantera disken. Diskhon är också utrustad med ett hål för en blandare, så att du kan enkelt installera en vattenkran för bekvämare användning.

Blanco Zia 45 SL är tillverkad av Silgranit, vilket är ett högkvalitativt och hållbart materialet som kombinerar hårdheten hos sten med flexibiliteten hos en komposit. Silgranit är också reptåligt, värmebeständigt och enkelt att rengöra, vilket gör diskhon mycket tålig och långvarig.

Vändbar design

En av de mest praktiska egenskaperna hos Blanco Zia 45 SL är dess vändbara design. Detta innebär att du kan montera diskhon med hoen på antingen höger eller vänster sida, vilket ger dig flexibilitet i kökslayouten.

Med sin stilrena och funktionella design är Blanco Zia 45 SL Silgranit Puradur Pärlgrå Vändbar diskho ett utmärkt val för att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Med det högkvalitativa Silgranit-materialet kan du vara säker på att detta kommer att vara en pålitlig produkt som kommer att hålla länge.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Zia 45 SL (520630)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: