• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur antracit vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524860

5 093,00 kr

Spara 15%

4 329,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 8 S - Produktbeskrivning

Allmän Information

Blanco Elon XL 8 S är en elegant diskbänk tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranitmaterial. Den har en stilren svart färg som ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök. Med sina generösa dimensioner, med en längd på 860 mm och en djup på 500 mm, erbjuder denna diskbänk gott om utrymme för diskning och förberedelse av mat.

Funktioner

Den viktigaste funktionen hos Blanco Elon XL 8 S är dess vändbara design. Det betyder att du kan montera den på valfritt sätt, antingen med hojen på vänster eller höger sida, beroende på din önskade layout och behov i ditt kök.Denna diskbänk har också en praktisk automatisk stoppare, som gör det enkelt att fylla upp diskhon med vatten eller tömma den med bara ett enkelt tryck. Med sitt InFino-avlöpssystem kan vattnet smidigt rinna ut utan att störa diskningens flöde.Ytterligare en användbar funktion hos Blanco Elon XL 8 S är dess droppnät, som förhindrar att små föremål och matrester ramlar ner i avloppet och orsakar stopp. Detta sparar dig tid och ansträngning när det kommer till rengöring och underhåll av din diskbänk.

Montering och Användning

Blanco Elon XL 8 S kan enkelt monteras både som infälld eller underlimmad. Detta ger dig flexibilitet när det gäller att välja den installationsmetod som passar bäst för dig och ditt kök.De generösa dimensionerna på denna diskbänk gör den idealisk för användning i kök med en skåpsbredd på minst 800 mm. Det ger tillräckligt med utrymme för att kunna arbeta bekvämt och effektivt vid diskhon.

Slutsats

Blanco Elon XL 8 S är en stilren och praktisk diskbänk som kommer att bli en perfekt komplettering till ditt kök. Med sin eleganta svarta färg och mångsidiga funktioner ger den både estetiskt tilltalande design och användarvänlighet. Välj att installera den på ett sätt som passar din layout bäst och njut av att ha en pålitlig och funktionell diskbänk i ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (524860)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: