• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 6 s-if steelart komora lewa

PRODUKTKOD: 514002

12 648,00 kr

Spara 15%

10 750,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Placering: Diskho/Bänk
  • Funktioner: Utdragbar pip
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri
  • Diskmaskinsavstängning: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning för Blanco Claron 6 S-IF Steelart Komora Lewa

Placering Diskho/Bänk

Blanco Claron 6 S-IF Steelart Komora Lewa är en elegant och funktionell diskho som är perfekt för att installeras i bänken eller diskhon i ditt kök. Denna diskhonen är tillverkad av hållbart rostfritt stål och har en modern och stilren design som kommer att passa in i alla kök.

Funktioner

En av de mest praktiska funktionerna hos Blanco Claron 6 S-IF Steelart Komora Lewa är den utdragbara pipen. Detta gör det enkelt att nå alla hörn av diskhon och underlättar den dagliga diskningen. Du kan enkelt dra ut pipens längd för att nå de svåråtkomliga platserna.

Tillgängliga färger

Blanco Claron 6 S-IF Steelart Komora Lewa är tillgänglig i färgerna krom, blank och rostfritt stål. Du kan välja den färg som bäst matchar din köksinredning och design för att skapa en enhetlig och stilfull look i ditt kök.

Diskmaskinsavstängning

Denna modell av diskhon har tyvärr ingen diskmaskinsavstängning. Detta kan vara något att tänka på om du använder diskmaskin regelbundet och vill kunna stänga av vattenflödet till maskinen direkt från diskhon.

Grepp

Blanco Claron 6 S-IF Steelart Komora Lewa har en praktiskt enfärgad engreppsblandare. Detta gör det enkelt att reglera vattentemperaturen och vattenflödet med hjälp av en enda spak. Greppet är stilrent och diskret vilket ger diskhon en modern och elegant look.

Antal monteringshål

Blanco Claron 6 S-IF Steelart Komora Lewa kräver endast ett monteringshål för att installera blandaren. Detta gör installationen enkel och smidig och ger dig mer flexibilitet när det gäller placeringen av diskhon i ditt kök.

Specifikationer
Placering
Diskho/Bänk
Grepp
Engreppsblandare
Funktioner
Utdragbar pip
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Diskmaskinsavstängning
Nej
Antal monteringshål (för blandare)
1

16 Produkter från samma kategori: