• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 silgranit puradur antracit reversibel

PRODUKTKOD: 516179

4 697,00 kr

Spara 15%

3 992,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 6 Silgranit PuraDur Antracit Reversibel

Produktbeskrivning

Blanco Metra 6 Silgranit PuraDur är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Den kommer i en vacker antracitfärg som ger en modern och stilren känsla till din inredning.

Kvalitetsmaterial

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det gör att du kan njuta av en diskbänk som behåller sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Reversibel design

En av de fantastiska funktionerna med Blanco Metra 6 är dess reversibla design. Det betyder att du kan montera diskbänken på antingen höger eller vänster sida, vilket ger dig flexibilitet i hur du vill organisera ditt kök.

Praktiska mått och funktioner

Blanco Metra 6 har en längd på 615 mm och en djup på 500 mm. Den har en singel- och halvt overlapping som ger dig möjlighet att använda den som både diskhåla och avrinningsyta. Dessutom har den en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disken.

Enkel installation

Denna diskbänk är utformad för infällnad eller underlimning, vilket gör installationen enkel och smidig. Du kan vara säker på att den kommer att passa perfekt i ditt köksskåp med en minimibelastning på 600 mm.

Slutsats

Blanco Metra 6 Silgranit PuraDur Antracit Reversibel är den perfekta lösningen för att förbättra ditt köksutrymme. Med sin kvalitetsmaterial, praktiska dimensioner och reversibla design kommer denna diskbänk att ge funktionalitet, hållbarhet och stil till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 (516179)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: