• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino, board vitglas, avloppsstativ i stål

PRODUKTKOD: 523473

11 054,00 kr

Spara 15%

9 395,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right

Den Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är en högkvalitativ och elegant diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern och stilren look. Tillverkad av hållbart material, Silgranit Puradur, har diskbänken en grå stenliknande yta som ger den en exklusiv känsla.

Automatisk stoppventil

En av de främsta funktionerna i Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är den automatiska stoppventilen. Med ett enkelt tryck stängs avloppet och hindrar därmed att vatten rinner ut i diskhon. Detta gör det lättare att fylla diskhon med vatten eller förbereda mat utan att behöva använda en propp eller stopp i avloppet.

Infino

Diskbänken är också utrustad med Infino-avloppssystemet från Blanco. Detta innovativa system har en låg profil och tar minimalt med utrymme under diskhon. Det ger också möjlighet till en mer effektiv användning av utrymmet i under skåpet, vilket är idealiskt för mindre kök.

Board vitglas

En annan unik egenskap hos Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är dess Board vitglas. Detta är en praktisk skärbräda och arbetsyta som passar över diskhon för att ge extra utrymme för förberedelser av mat. Skärbrädan är tillverkad av tåligt vitglas och kan enkelt tas bort för rengöring.

Avloppsstativ i stål

Med Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right får du också ett avloppsstativ i stål. Detta gör det enkelt att torka av och dränera disklister eller tvättredskap efter användning. Avloppsstativet är robust och slitstarkt, vilket garanterar långvarig användning.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right en högkvalitativ diskbänk med flera innovativa funktioner. Med sin stilrena och moderna design, automatiska stoppventil, Infino-avloppssystemet, board vitglas och avloppsstativ i stål, kommer den att bli en central del av ditt köksinredning och ge både stil och funktion till ditt köksarbete.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S SG (523473)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Längd
1000.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: