• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 400-u silgranit puradur pärlgrå, infino

PRODUKTKOD: 523425

5 156,00 kr

Spara 15%

4 382,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 430.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 400-U Silgranit Puradur pärlgrå, InFino

En diskho av hög kvalitet och stil

Blanco Subline 400-U är en underlimmad diskho i pärlgrått silgranitmaterial som kommer att vara en elegant och praktisk tillägg till ditt kök. Med sin rektangulära form och stilfulla design ger den en modern touch till köksinredningen.

Hållbart material för hållbara resultat

Tillverkad av silgranitmaterial, är denna diskho både stark och hållbar. Silgranit är utformat för att vara motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme, vilket garanterar att din diskho förblir vacker och slitstark under lång tid framöver.

Enkel installation och flexibilitet

Blanco Subline 400-U kan enkelt underlimmas i en köksskåp med en minsta bredd på 500 mm. Tack vare dess lättanvända design kan den installeras snabbt och enkelt utan komplikationer.

Fungerar för dina behov

Med en enda ho ger Blanco Subline 400-U gott om utrymme för att hantera disk. Den har en djup på 460 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera även de största köksredskapen. Låddjupet på 190 mm rymmer stora mängder disk utan problem.

Snygg design och praktiska funktioner

Blanco Subline 400-U kommer med en pärlgrå yta som ger den en snygg och modern look. Utan hål för blandare ger den en ren och minimalistisk stil till ditt kök. Du kan också njuta av fördelen med den integrerade InFino avloppssystemet, vilket förhindrar att matrester fastnar och gör rengöringen enklare.

Lägg till en stilren och praktisk touch till ditt kök med Blanco Subline 400-U Silgranit Puradur pärlgrå, InFino. Denna diskho kombinerar funktion och estetik för att ge dig en högkvalitativ lösning för diskning och rengöring i köket.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 400-U (523425)
Mått
Längd
430.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: